נזק לדירה בעקבות עבודות שיפוץ

  • נזק לדירה
    אמיר | 28/11/2020 00:06

    אנחנו דיירים בדיור מוגן ולאחרונה בעל הבניין התחיל לבנות יחידת דיור על הגג (דירת גג) לדירה נגרמו נזקים כתוצאה מדליפות מים וסכנת התחשמלות וכל תקרות הגבס נפגעו מרטיבות וגם הקירות , צילמנו הכל וגם את הגג שבו בוצעו חפירות וחורים ... היחסים עם בעל הבניין גרועים הוא מנסה בכל דרך לפנות אותנו מהדיור המוגן מה ניתן לעשות ?

    • נזק לדירה בעקבות עבודות שיפוץ
      עו"ד גיל קראוס | 29/11/2020 15:16

      צהריים טובים,

      צריך להביא מומחה שיתייחס גם למקור הנזק וגם יעריך את הנזק עצמו ולהגיש תביעה לבית המשפט במסגרתה ניתן לבקש גם צו עשה, כלומר שבית המשפט יורה לבעלים לבצע תיקונים נדרשים וגם פיצויים על הנזק הישיר והעקיף שנגרם לכם.

      אפשרות שנייה היא לבצע את בדיקת המומחה כאמור, לתקן כי אי אפשר להמשיך ולחיות בבית בצורה כזו, ואז להגיש תביעה לפיצויים בין היתר בגין עלויות התיקון.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il