האם חוקי לשכור שירותי האקר לפריצה לאינסטגרם של אחר

  • לשכור שירותי האקר שיפרצו לאינסטגרם
    שאול הנוקם | 27/11/2020 20:29

    שלום,
    האם זה חוקי לשלם להאקר כדי שיפרוץ לאינסטגרם של מישהו שאני שונא ויגרום לנעילת\סגירת החשבון שלו?

    • האם חוקי לשכור שירותי האקר לפריצה לאינסטגרם של אחר
      עו"ד אמיר מורשתי | 30/11/2020 14:30

      שאול יקר שלום רב,

      ראשית, חשוב להבין שבמשפט הפלילי אין אבחנה בין מי שמבצע בעצמו את העבירה לבין מי ששולח אחר לבצע עבורו עבירה פלילית- והיות שלפרוץ לחשבונות פרטיים של אחר זו עבירה פלילית , הרי שהנקמה שאתה מציע עלולה להוביל להגשת כתב אישום כנגדך. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי