רכב פגע בי והמשיך בנסיעתו- מה ניתן לעשות?

  • תאונה מול מונית שירות
    אמנון | 08/11/2020 17:29

    לפני שבוע נסעתי בכביש החוף וכול הדרך נסעה אחרי מונית שירות. באחד הרמזורים בלמתי והוא נתקע בי מאחורה, הוא אפילו לא טרח לא צאת על מנת לוודא אם יש נפגעים, והוא המשיך בנסיעה. לצערי הרב לא צילמתי את המקרה, האם יש מה לעשות בנידון?.

    • רכב פגע בי והמשיך בנסיעתו- מה ניתן לעשות?
      עו"ד עדי רחמים | 15/11/2020 22:51

      אמנון שלום.

      ככל ונגרמו לך נזקי גוף כתוצאה מהתאונה, ופנית לקבלת טיפול רפואי סמוך למועד התאונה, הנך זכאי לתבוע את פוליסת החובה שביטחה את רכבך במועד התאונה שכן אינך נדרש להוכיח אשמה.

      ככל ונגרמו לרכבך נזקים ברכוש, עומדת לך האפשרות לנסות לאתר את פרטי הרכב הפוגע ולחילופין לתבוע במסגרת פוליסת ביטוח המקיף שברשותך, ככל וקיימת.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com