פרשנות של סדרי ראיה

  • הסדרי ראיה
    שירי | 08/11/2020 12:06

    יש לנו הסדרי ראיה שנקבעו ב2018. אך עד עכשיו הוא כל הזמן מבין דברים איך שהוא רוצה להבין ולא באמת עפי מה שכתוב. אני רוצה לבקש מסמך הבהרה של הסדר הראיה על מנת שלא יהיו עוד בעיות.

    • פרשנות של סדרי ראיה
      עו"ד רוית טוב-לי | 09/11/2020 10:49

      שירי, שלום,

      אני ממליצה שתפני לעו"ד מנוסה ואמין, יחד עם ההחלטה/הסכם, כדי שימליץ לך על אפיק הטיפול הנכון עבורך-

      ייתכן שצריך להגיש תביעה לאכיפת הסדרי ראיה;

      אם מדובר בהחלטת ביניים, ייתכן שצריך להגיש בקשה להבהרת החלטה;

      אם מדובר בהסכם גירושין, ייתכן שצריך להגיש תביעה לפרשנות הסכם, אבל זה לא שכיח.

      אם אין הליכים משפטיים פעילים, ממילא כל מה שאת יכולה לעשות כרגע הוא להגיש בקשה ליישוב סכסוך.

      ואולי בכלל די יהיה במכתב התראה?

      לפיכך, אני ממליצה לך לפנות לעורך דין טוב, שיעשה לך סדר.

      בהצלחה,

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il