הגבלת חשבון של מיופה כוח

  • יפוי כוח בחשבון אישתי מחייב הגבלת חשבונה בעת הגבלה
    רמי | 07/11/2020 21:15

    שלום רב ,
    אשתי נתנה לי יפוי כוח בחשבונה הבלעדי על שמה.
    לפני כמה ימים ניתן נגדי צו פתיחת הליכים (פשיטת רגל ) , אשתי קבלה הודעה שחשבונה יוגבל (כמוגבל  מיוחד)!!

    האם זה נכון ? וכן כך הם פני הדברים ?
    הבנק של לה היום הודעה כי יפוי הכוח /ההרשאה שלי בוטל משפטית .

    לאור זה וכי השלחות מתבטל , יש לבטל את ההגבלה ? האם אני צודק ?
    ומה אפשר לעשות בכדי לנטרל את אשתי מכל הבוץ הזה ?

    תודה מראש
    רמי

    • הגבלת חשבון של מיופה כוח
      עו"ד אסף מירוז | 14/11/2020 18:52

      רמי שלום

      טוב היה יותר אם יייפוי הכוח היה מבוטל לפני הגשת הבקשה לחדלות פרעון.

      יחד עם זאת, ביטול ייפוי הכוח אמור לבטל את הגבלת החשבון של רעייתך.

      אם הדבר לא יסתדר, מומלץ שהיא תפנה להתייעצות עם עו"ד שעוסק בתחום.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com