סיום מוקדם של חוזה שכירות

  • סיום מוקדם של חוזה שכירות עקב פינו בינוי
    מוטי | 27/10/2020 23:39

    אני גר בדירה שכורה כעשר שנים. בעל הדירה הודיע לי שבכוונת בעלי הדירות בבניין להתחיל תהליך של  פינוי בינוי, שום דבר לא סגור עדיין, הם רק מתחילים את התהליך.

    החוזה שלי מסתיים בעוד עשרה חודשים. אם אני מתחיל לחפש דירה אחרת כרגע בעקבות ההודעה ומוצא כזאת. האם אני רשאי לסיים את חוזה השכירות מוקדם יותר ? אין בחוזה סעיף של סיום מוקדם.

    תודה

    מוטי ש.

    • סיום מוקדם של חוזה שכירות
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/10/2020 17:09

      היי מוטי,

      ייתכן וכן, צריך לבדוק את הסכם השכירות ותנאיו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com