סיום הסכם שכירות בדירה שותפים

  • יציאה מהסכם שכירות בדירת שותפים
    נתי | 27/10/2020 14:49

    שלום רב,

    לאחרונה חידשתי חוזה יחד עם השותפה שלי בדירה מול בעל הדירה.

    אולם, לאחר כשבועיים מחתימת החוזה, ביני ובין השותפה נוצר סכסוך והחרפה ביחסים ואני מצדי בחרתי לעזוב את הדירה ובמקביל לאתר שוכר חלופי.

    החוזה לא מאפשר להודיע על עזיבה מוקדמת אבל בעל הדירה הסכים שאמצא מחליף ואצא.

    אך לצערי כבר למעלה מחודשיים שאיני מצליח לאתר שוכר חלופי במקומי, בעיקר בשל גובה שכר הדירה. בעל הדירה לא מוכן להתגמש.

    השותפה מצידה נהנת כרגע ממלוא הדירה ואני הגעתי למצב אבסורדי שאני משלם על 2 דירות

    מה עלי לעשות?

    אצין שהשותפה ובעל הדירה מצידם משיבים לי שאני חתום על החוזה וזה מה יש.

    תודה

    • סיום הסכם שכירות בדירה שותפים
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/10/2020 17:10

      היי נתי,

      קשה להשיב מבלי לבדוק את תנאי הסכם שכירות.

      ייתכן וישנה דרך לצאת מההסכם. העובדה שהמשכיר מסרב לקבל דיירים חילופיים יכולה להוות סיבה מצדך לסיום ההסכם. הענין מצריך בדיקה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com