הודעת צד ג' נגד הגורם המזיק

  • הודעת צד ג
    חן | 08/10/2020 16:01

    שאלה.. האם אני, כנתבעת, חייבת להגיש הודעת צד ג כנגד המזיק האמיתי? זה לא תפקיד התובעת להגיש מלכתחילה את התביעה כנגד המזיק?
    הנתבעת עדיין עובדת בחברה ואיננה רוצה לערב את המעסיק..

    • הודעת צד ג' נגד הגורם המזיק
      עו"ד גיל קראוס | 11/10/2020 15:38

        צהריים טובים,

      תפקיד התובעת לתבוע את כל הגורמים הרלוונטיים לטענתה, אבל באי צירוף הודעה לצד שלישי את לוקחת סיכון.

      בית המשפט יכול להטיל אחריות על מספר גורמים ובמקרה ולא צורף צד שלישי לא ניתן יהיה להטיל עליו אחריות במסגרת ההליכים ולא תוכל הנתבעת לטעון שעל הצד השלישי לשפות אותה בגלל שהוא אחראי לנזקים.

      כמובן שצריך להכיר את המקרה והטענות כדי להתייחס לגוף העניין הספציפי.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il