פורום זה לא נועד להשתלחויות ברשויות

  • למה מחקתם לי את השאלה על חקירה פלילית נגד שופט?
    צחי | 07/10/2020 17:19

    שאלתי שאלה על איך מגישים תלונה במשטרה והאם מדובר בעבירה פלילית של שימוש לרעה בכוח משרה על שוםט שהתעמר בבעל דין וזייף פרוטוקול ושיקר בכוונה לפגוע בשמו של נאשם.

    • פורום זה לא נועד להשתלחויות ברשויות
      עו"ד אמיר מורשתי | 08/10/2020 09:37

      פונה יקר, פורום זה לא נועד להשתלחויות ברשויות השונות בכלל וברשות השופטת בפרט! ככל ויש לך טענות מבוססות ומגובות בראיות ( אני מניח שעורך הדין שלך יכול להעיד למענך ) הרי שהדרך הנכונה היא ראשית לפנות לנציב התלונות על השופטים וכן להביא דבריך במסגרת הערעור על פסק הדין.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • זה לא השתלחות זה שאלה  לת
        כ | 12/10/2020 13:06