הדרך לערער על פסק דין בתביעות קטנות

  • סיוע משפטי
    עמוס | 24/09/2020 05:48

    בקשתי סיוע משפטי ונעניתי בשלילה למרות ששלחתי את כל המסמכים. הנציגים של הסיוע המשפטי ניסו לכוון אותי לסיוע בשכר דירה.

    לא בקשתי מהם סיוע בשכר דירה . בקשתי סיוע משפטי על החלטת שופט שעזר לנתבע בדיון בבית המשפט לתביעות קטנות.

    השופט פסק לטובת הנתבע ולא נתן לתביעה הזדמנות להציג ראיות.

    הסיוע המשפטי שלחו SMS, הם כתבו שאני יכול לערער בבית המשפט המחוזי.

    ערעור בבית המשפט המחוזי דורש תשלום אגרות שאותם אני לא יכול לממן.

    בית המשפט המחוזי נמצא בעיר אחרת ובגלל בעיות רפואיות אני לא יכול להגיע למיקום המרוחק.

    את התשובה הם שלחו באיחור ועכשיו אני מתקשה בהגשת הערעור על החלטת השופט, החלטת שופט הזויה ושגויה. נראה היה שהשופט לא מרוכז ואולי חש ברע. השופט פעל נגד התביעה בכול זמן הדיון. השופט דיבר כמו עורך דין שמייצג בתשלום את הנתבע.

    השופט אמר לנתבע שהוא לא חייב לתת לתובעת רשות לצלם את הראיות שהנתבע הציג בדיון

    מה עלי לעשות כדי לקבל משפט צדק במדינת ישראל?

    • הדרך לערער על פסק דין בתביעות קטנות
      עו"ד אלי מור | 30/09/2020 16:05

      עמוס שלום רב

      אני מבין את תחושת התסכול שלך

      יחד עם זאת, הדרך לערער על פסק דין היא רק באמצעות ערעור לבית המשפט בערכאה גבוהה יותר ובמקרה שלך לבית המשפט המחוזי.

      ככל שאינך זכאי לסיוע משפטי ללא תשלום, עליך לשכור שירותי עו"ד פרטי או לעתור בעצמך.

      אציין כי בסופו של דבר, פסק הדין מבוסס על נימוקים משפטיים ועובדתיים ופחות את תחושות לאיזה צד נטה בית המשפט.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il

      • רשות ערעור  לת
        צביקה | 26/10/2020 18:46