פסקול סרט

  • זכויות יוצרים על פסקול
    גיל | 23/09/2020 19:26

    אני מעוניין מעוניין לשלוח סרט ארוף שעשיתי לפסטיבל סרטים בארצות הברית, לחלק מהפסקול אין אישור שימוש. הסחר הוא איננו מסחרי הוא עצמאי דל תקציב ללא תמיכה. האם יהיה מודבר על הפרת זכויות והאם ניתן לתבוע אותי במידה וזה יוקרן בפסטיבל?

    • פסקול סרט
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/09/2020 16:53

      שלום רב,

      יכולים לתבוע אותך. בנסיבות מסוימות יתכן ומדובר בשימוש הוגן ואולם יש לבדוק את העניין ביסודיות טרם שימוש כלשהו.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il