תאונה בזמן בית הספר

  • חבלה בזמן בית ספר
    אלונה | 13/09/2020 17:36

    יום חמישי האחרון בני נחבל בידו כתוצאה ממשחק ששיחק עם חבריו. החבלה נגרמה מנפילה על היד בעקבות חוטי תייל שהיו מונחים במגרש הבית ספר. הבן שלי הובל לבית החולים וקיבל תפרים . לא קיבלתי תשובה מספקת ממנהלת בית הספר . אילו זכויות יש לו מול בית הספר? האם אני צריכה לתבוע?

    • תאונה בזמן בית הספר
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 15/09/2020 13:02

      אלונה שלום,

      ניתן למצות את הזכויות בפוליסת ביטוח תלמידים וכן בתביעה נזיקית כנגד בית הספר (משרד החינוך).

      אני מאחלת לכם בריאות ושנה טובה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com