נימוקי ערעור בתביעת נזקי גוף

  • ערעור
    רינה | 11/09/2020 13:40

    שלום רב, נתן פס"ד של בית נמשפט המחוזי, נזקי גוף. התובע מסכים עם פס"ד מלבד סעיך אחד בגין הוצאות רפואיות בעתיד ומתכוון להגיש ערעור לבית המשפט העליון. האם ניתן לבקש לא לבטל את פס"ד כולו, אלא, למשל, "בית המשפט הנכבד מתבקש לתקן את פסק דינו..."? תודה

    • נימוקי ערעור בתביעת נזקי גוף
      עו"ד גיל קראוס | 13/09/2020 15:25

      שלום רב,

      וודאי כי במסגרת הערעור את מציינת על מה את מערערת ובית המשפט יתייחס לאותן נקודות שעליהן את מערערת.

      יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שהצד השני יכול להגיש ערעור שכנגד על נקודות אחרות בפסק הדין ואז בית המשפט יצטרך לדון גם בנקודות אלו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il