האם ניתן לסגור תיק בהוצלפ ללא אישור עו"ד מייצג?

  • פרעון
    אבי | 05/09/2020 10:55

    שלום רב, קיים לי תיק בהוצל"פ כ-20 שנה וחוב יחד עם ריבית פיגורים גדל (אני מוגבל באמצאים). אם אני מגיע להסכם עם זוכה וסוגר חוב ללא התערבות של עו"ד של הזוכה שטיפל בתיקו בהוצל"פ, האם בד"כ הזוכה חייב לשלם שכ"ט גם לעו"ד שלו, למשל 20% מסכום החוב שמופיע בהוצל"פ? תודה

    • האם ניתן לסגור תיק בהוצלפ ללא אישור עו"ד מייצג?
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 17/09/2020 13:13

      שלום אבי,

      כאשר צד בהליך משפטי מיוצג, עליך לפנות למייצג ולהגיע לפשרה עמו ולא עם הזוכה ישירות.

      ככל שהגעת עם הזוכה עצמו להסדר לסילוק החוב בתיק, אזי סביר להניח כי בהתאם להסכם שנחתם בין עו"ד לזוכה, אם קיים הסכם כזה, עליו לשלם לו את שכר הטרחה שמגיע

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il