חרטה לגבי הסכמה לסכום פשרה

  • חרטה לגבי הסכמה לסכום פשרה
    דניאל | 02/09/2020 18:07

    בשלום בתביעת נזיקין, העו"ד המייצג מהסיוע המייצג אותי ללא תשלום, פנה לשופט בבקשה בה פירט כי הצדדים הגיעו להסכמה על סכום פשרה אך לא על נוסח הסכם הפשרה, וביקש מהשופט ,שיפנה את הצדדים לגישור, או שיעזור בעניין נוסח הפשרה במעמד הצדדים, בתגובה השופט הוציא החלטה שהעניין יידון במעמד דיון ההוכחות.

    אני החלפתי את העו"ד שייצג אותי מהסיוע ללא תשלום, לעו"ד מהשוק החופשי שעולה לי כסף, (במטרה שייצג אותי בדיון הוכחות), ולכן כאשר אגיע לדיון הוכחות , בגלל עלויות העו"ד מהשוק החופשי שנוספו לי, סכום הפשרה שהסכמתי עליו כבר לא יהיה מקובל עליי .

    שאלתי היא:

    האם חרף החלטת השופט שפורטה לעיל, אוכל לחזור בי מהסכמתי לסכום הפשרה בדיון ההוכחות, בגין העלויות שנוספו לי (בתקופה שבין המועד בו הסכמתי לסכום הפשרה , לבין מועד דיון ההוכחות) ?

    לאור כל שפורט, איך אוכל לחזור בי מהסכמתי לסכום הפשרה בדיון ההוכחות?

    תודה רבה