פומביות דיון

  • סטטוס הליך משפטי
    אור | 30/08/2020 03:04

    שלום, ברצוני לברר, אני מעוניינת להגיש תביעת נזיקי גוף בגין עבירות מין.

    אפשרי שהסטטוס יהיה כך דלתיים סגורות ולא יהיה חסוי לציבור, מפני שאני מעוניינת שהאירוע

    יהיה מפורסם ללא שמי. הדבר אפשרי? או איזה סטטוס צריך בכדי שיאפשרו פרסום האירוע

    תודה.

    • פומביות דיון
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 30/08/2020 15:50

      שלום רב,

      בכלליות תיקים הדנים בנזקי גוף הינם פומביים.

      ניתן להגיש בקשה כאמור בשאלתך, וזה יהיה נתון לשיקול דעת ביהמ"ש.

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il