יצוג על ידי עורך דין

  • ניגוד עניינים
    ארתור | 20/08/2020 18:00

    היי,

    לאחרונה החברה שבבעלותי נמצאת במצב לא טוב.
    אני מחפש עורך דין לפירוק חברה. לאחרונה הגעתי לעורך דין שמועסק בכנר של חיפה, בתור מנהל מיוחד. הוא הציעה לייצג אותי, אך את השירות הרישמי (מי שיכתב בתיק) יבצע עורך דין אחר במשרד.
    נראה לי מפוקפק, אך מפתה.

    האם החששות שלי נכונים?
    האם הוא בכלל יכול לייצג אותי?

    תודה!

    • יצוג על ידי עורך דין
      עו"ד עומר נירהוד | 25/08/2020 21:28

      אני לא יודע לענות ספציפית.
      מקצוע עריכת הדין הוא משרת אמון. אתה הולך להתחתן עם מישהו לשנים הקרובות וכמו שהוא יתפקד כך יבנה או לא יבנה העתיד שלך.
      עצה חברית, בכלל לחיים, קומבינות זה לשני הצדדים. היום איתך מחר עליך.
      לך למשהו כמו שצריך עם משרד שיעשה עבודה עד הסוף.
      השבוע סיימתי הסדר בפירוק חברה. הבעלים סמכו עלי בעיניים עצומות שנה וחצי. אני מאמין שזה השתלם להם. כלום לא בקומבינה. הכל על השולחן והם נשארו עם הדירות שלהם.
      לך למקצוען. לא לקומבינטור.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

      • האמת שכבר הלכתי
        ארתור | 25/08/2020 22:34

        החברה שלנו נכנסה לתהליך פירוק.
        הלכנו לעורך דין בתחום, והוא לא סיפר לנו שהוא עובד בכנ"ר בתור מפרק.
        היה חוב לבנק, ולבנק היה שעבוד ספציפי על כל הכנסה מגורם שהיה חייב כספים לחברה.
        ביקשנו מעורך הדין לדרוש את הכספים מבית המשפט, והוא אמר שזה לא אפשרי. לכן נאלצנו לשלם את כל הכסף לבנק והחברה קיבלה את הכספים מאותו גורם.
        לאחר שהמשכנו בתהליך, התייעצנו עם עורכי דין נוספים והם שאלו אותנו על ניגוד העניינים ולמה לא הוצאנו בקשה למתן הוראות לקבלת הכספים מאותו גורם.
        לאורך הדרך לא הרגשנו שהעורך דין איתנו.
        האם היה פה רשלנות?
        האם יש פה ניגוד עניינים?

        • ניגוד עניינים
          עו"ד עומר נירהוד | 26/08/2020 20:50

          דבר איתי בפרטי ואנסה לעזור

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
          טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il