שופט נתן 120 ימים לנתבע להגיש כתב הגנה

  • שופט נתן 120 ימים לנתבע להגיש כתב הגנה
    דוד | 17/08/2020 17:04

    שלום רב,
    הגשתי תביעה נגד שכן שבנה גדר לא חוקית על דרך גישה. התביעה הוגשה מחודש מרץ על ידי עורכת דין. ניתנה לנתבע תקופה זמן של 60 ימים להגיש כתב תביעה מ 10/5 עד 10/7. התביעה גם נגד הועדה לתכנון הבניה. הנתבעים דרשו מהשופט עוד זמן אז נתן להם עוד חודש עד 16/8. הסתיימה התקופה ואז דרשו מהשופט עוד זמן אז נתן להם חוד חודש עד 16/9 כל זה למרות ההתנגדות של עורכת דין שלי.

    השאלה שלי איך יכול להיות שבית המשפט יתן לנתבעים האלה 120 ימים להגיש כתב תביעה ?
    ואיפה הזכויות שלי בכל הסיפור הזה ?

    תודה.