יציאה מהסכם שכירות

  • דירת בעיתית ודמי תיווך
    ליטל | 17/08/2020 00:19

    שלום
    לפני כחודשיים עברתי לדירה מחולקת עם דיירת בעיתית.התנהגותה לא ראויה למגורים.טורקת דלתות גם בלילה .נוגעת  בחפצים אישיים במטבח ועוד..פניתי למתווך שמנהל את הדירה עבור בעל הבית אך גם התערבותו לא עזרה יותר מיום אחד.אני מרגישה שרומיתי מאחר והשכנים אמרו לי שהיא לא הסתדרה עם אף  שותפה .האם אוכל לדרוש את כספיי התיווך בחזרה?מה עלי לעשות כרגע עם  הדיירת ?המתווך אמר שאם זה ימשיך ככה הוא יעיף את שתינו.האם מותר לו לאיים ככה?הוא אמר שיתן לנו מכתבים מעורך דין.מה עלי לעשות? אשמח לעזרתכם

    • יציאה מהסכם שכירות
      עו"ד גיל קראוס | 21/08/2020 13:51

      שלום רב, אם ניתן להוכיח כי אכן פעלו כאן בחוסר תום לב, ניתן לבקש החזר הכספים ששולמו ויציאה מהסכם השכירות. השאלה היא האם העובדה שלא גילו לך אודות אופיה של הדיירת, מגיעה למצב של חוסר תום לב. בכל מקרה כדאי שתשאלי את שאלתך גם בפורום מקרקעין באתר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il