נסיעה ללא ביטוח

  • תאונה ללא ביטוח
    מיקי | 16/08/2020 16:20

    שלום רב

    לפני יומיים נסעתי ברכב לא שלי. והסתמבכתי על כך שצריך להיות ביטוח. אבל מסתבר שלא היה ביטוח חובה לרכב. לצערי הרב ביצעתי תאונה וכעת רוצים לתבוע אותי. האם זה תקין? האם יש לי מה לעשות?

    • נסיעה ללא ביטוח
      עו"ד תומר ששון | 16/08/2020 16:30

      בהחלט תקין שרוצים לתבוע אותך בהיותך נהג ללא ביטוח.

      יחד עם זאת בהחלט ייתכן כי יש לך טענות הגנה טובות, וישנן שאלות כגון מידת הקרבה שלך לבעל הרכב, כמה זמן לא היה ביטוח ברכב וכו' שיש לבחון על מנת לבחון את סיכוייך.

      במצב דברים זה מומלץ מאוד כי תפנה לעו"ד העוסק בתחום תאונות הדרכים לייעוץ פרטני.

      אשמח לעמוד לרשותך.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@gmail.com