סילוק האשה מבית הבעל

  • יציאה מהבית
    שואלת מודאגת | 14/08/2020 15:06

    בעלי רב איתי והחליט להתגרש וסילק אותי מהבית מהיום למחר עזבתי את הבית כי זו דירה שלו ולא היתה לי בררה האם נמנעים ממני זכויות במקרה זה?

    • סילוק האשה מבית הבעל
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/08/2020 21:11

      שלום רב,

      לבעלך אין זכות לסלק אותך מהבית, מעכשיו לעכשיו, גם אם הבית בבעלותו בלבד ולכן אם תיעזרי בעו"ד, בהחלט יתכן שתוכלי לקבל צו שיחייב אותו להחזיר אותך לבית.
      עמדתך בסכסוך, כאשר את מחוץ לבית, נחלשת, אבל היא אינה אמורה לפגוע בזכויותיך הכלכליות.

      כדי לברר לעומק מהן זכויותיך, אני מאוד ממליצה לך לפנות לעו"ד מנוסה בתחום דיני משפחה.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il