ערעור על פס"ד של ביהמ"ש לענייני משפחה

  • ערעור מזונות קבועים
    חסוי | 12/08/2020 18:32

    שלום
    בערעור למחוזי אני מעוניין להוכיח את צרכי הילדים השופטת פסקה צרכים לפי פסיקה 2250 לילד.ול 3 אמרה 2000 כפול 3 .3 מעל גיל 6.
    הגרושה רשמה את צרכי הילדים בצורה מפורטת בכתב התביעה שהיה ב 7.2017 והגיע ל 2350 לילד ליפני מדור.אך לא הביאה קבלות
    אני טענתי שהיא הפריזה אך לא הבאתי קבלות.
    מעוניין להוכיח תצרכים במחוזי על ידי ראיות.
    חלק מעורכי דין אמרו שמותר.
    חלק אמרו שאסור ועלול לחטוף הוצאות.
    אשמח שתעשו לי סדר מנומק.

    • ערעור על פס"ד של ביהמ"ש לענייני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/08/2020 20:47

      שלום רב,

      לביהמ"ש המחוזי, כאשר דן בערעור בענייני משפחה, יש סמכות לשמוע ראיות, כמו לערכאה הראשונה.
      עם זאת, הדבר נתון לשיקול דעתו של ביהמ"ש המחוזי ויש לתת הסבר מניח את הדעת לדרישה זו ואין ערובה לכך שהיא תתקבל והבאת הראיות בערעור תאושר.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

      • ערעור מחוזי
        חסוי | 21/08/2020 08:20

        שלום מיקי
        התכוונתי אם בכתב הערעור אני אצרף צרכים כניספחים.כיצד זה יתקבל במחוזי..ומה הם עלולים לעשות?