מזונות בתקופת השירות הצבאי

  • מזונות לילד לאחר גיל 18
    דנה | 03/08/2020 18:44

    שלום, שאלתי- אני מקבלת מזונות מאבי בני מאז שבני נולד, באוקוןבר הקרוב ימלאו לבני 18 ובמרץ הוא ייתגיס לצבא, האם אביו מחויב במזונות בתקופת שירותו הצבאי, בהסכם מלפני 18 שנה אין אזכור לכך. במידה ומגיע לו אפילו סכום מופחת האם יש צורך בתביעה חדשה?
    תודה רבה

    • מזונות בתקופת השירות הצבאי
      עו"ד מיקי חשמונאי | 09/08/2020 18:18

      דנה שלום,

      אם בהסכם אין הוראה בנוגע לתשלום מזונות בתקופת הצבא ואתם לא יכולים להגיע להסכמה ביניכם, תצטרכי לפנות לביהמ"ש.

      כיוון שכיום צריך להגיש קודם בקשה לישוב סכסוך, יתכן שתצליחו להגיע להסכמות בנוגע לכך, באמצעותם. אם לא - תאלצי להגיש תביעה.

      מומלץ כי תזדרזי ותגישי ככל האפשר את התביעה לפני הגיע בנך לגיל 18.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il