סיוע במשטרה לענין הסדרי שהות

  • הפרת הסדרי ראיה-סיוע המשטרה
    נופית | 02/08/2020 16:03

    הגרוש שלי לוקח את הילדים פעמיים בשבוע לארבע שעות במסגרת הסדרי הראיה. הוא מפר את הסדרי הראיה באופן קבוכ בכך שמחזיר את הילדים באיחור בכל מפגש. עם הזמן משך האיחור גדל. בעבר פניתי מספר פעמים למשטרה אבל מלבד לקיחת פרטים ממני והגשת תלונה לא נעשה דבר.
    האם המשטרה לא אמורה לעזור בכך?
    האם במידה וישאיר אותם לישון אצלו למרות שההסדרים לא כוללים לינה, (מה שאני חוששת שיקרה) גם במקרה כזה המשטרה לא תעזור לי באופן מעשי?

    • סיוע במשטרה לענין הסדרי שהות
      עוד מיקי שיפמן | 03/08/2020 16:55

      שלום

      המשטרה יכולה לסייע במידת מה. לעיתים שיחת טלפון מקצין משטרה/חוקר אכן תתבצע ואף תסייע, אך כאשר הענין מורכב ולא נפתר בשיחה שכזו יש צורך לפנות לביהמש בהליך מתאים.

      ממליץ להתייעץ עם עו"ד ולהציג את התמונה המלאה.

      בברכה,

      עו"ד מיקי שיפמן, צוות האתר

      מצדה 7 בני ברק, בסר 4

      טלפון: 03-5758283 מייל: Shifman.law@gmail.com