הוצאות ראשוניות

  • הגשת ומזונות טרם לידה
    אילי | 02/08/2020 11:37

    בשם הילדה
    הבת שלי יצאה עם בן זוגה שנתיים נכנסה ממנו להריון, רצתה לעשות הפלה מכוון שאין לה את האמצעים הכלכליים בן זוגה הבטיח כי התחתן איתה אך לא עמד במילתו כעת היא בהריון שאלות
    1. מי צריך לשלם עבור כל הציוד הראשוני של התינוק כמו עגלה, שידה וכו ומתי ניתן לעשות זאת אין לה כרגע אפשרות לשלם אפילו עבור כל הוצאות ההריון

    • הוצאות ראשוניות
      עוד מיקי שיפמן | 03/08/2020 17:11

      שלום

      האם תהא זכאית לדרוש מהאב להשתתף בהוצאות הרכישות הראשוניות כמו גם לדרוש מזונות לתינוק/ת

      בברכה,

      עו"ד מיקי שיפמן, צוות האתר

      מצדה 7 בני ברק, בסר 4

      טלפון: 03-5758283 מייל: Shifman.law@gmail.com

    • דנה
      דנה | 03/08/2020 20:47

      מגישים תביעה כספית ותביעת אבהות ותביעת מזונות זמניים וקבועים מיד עם הלידה.
      המזונות לא נפסקים רטרו לכן כדאי ממש מיום הלידה.
      על חבילת הלידה בהתאם לקבלות לרכישות יפסקו לו לפחות מחצית. אולי לא יותר. תתבעו גם הוצאות.