שינוי הסדרי שהות

  • פתיחת תיק משמורת והסדרי ראיה מחדש
    רחלי | 02/08/2020 10:17

    שלום רב,

    לאחרונה נסגר תיק המשמורת והסדרי ראיה בעניינינו.  נאמר לי כי הגרוש שלי יכול לפתוח את התיק מחדש ולתבוע הסדרי ראיה רחבים יותר כל אימת שירצה. ברור לי שהגרוש שלי יפעל ללא לאות להרחבת הסדרי הראיה ולא יתן לי שקט בעניין.
    ברצוני לשאול- אכן הגרוש יוכל לפתוח את התיק שוב ושוב ללא מגבלת זמן או הוכחה שיש שינוי בנסיבות?
    האם יוכל לטרטר את ביהמ"ש ואותי בכל זמן שירצה וללא הגבלה?
    אציין כי מדובר באדם בעל התנהגות בעייתית בנושא שגם בית המשפט התרשם ממנה באופן ברור.
    תודה

    • שינוי הסדרי שהות
      עוד מיקי שיפמן | 03/08/2020 17:14

      שלום

      הכלל הוא שאם חל שינוי נסיבות מהותי ניתן לפתוח מחדש את ההסכם/פסה"ד בביהמש

      אם ביהמש יסבור שלא חל שינוי נסיבות מהותי הוא עשוי לחייב את התובע בהוצאות בגין הטרטור, הנזקים הכספיים והטרחה שייגרמו לך

      בברכה,

      עו"ד מיקי שיפמן, צוות האתר

      מצדה 7 בני ברק, בסר 4

      טלפון: 03-5758283 מייל: Shifman.law@gmail.com