זכויות מאירוסין

  • זכויות במקרה של אירוסין
    avinur | 30/07/2020 16:04

    לעו"ד שלום,
    האם לאירוסין יש מעמד משפטי כלשהו?
    האם מותו הבלתי צפוי של בן זוג שהתארס יכול להעניק זכויות כלשהן לרכושו מצד הבת הזוג?

    • זכויות מאירוסין
      עו"ד מיקי שיפמן | 10/08/2020 10:09

      שלום

      כעיקרון לא, אבל אם בוצעו התחייבויות כספיות כמו אולם, צלם וכד' ויש לזה עלות כספית לענ"ד אפשר לבקש השתתפות מצד יורשיי הארוס המנוח.

      בנסיבות הטראגיות המתוארות אפשר להניח שלא יעמדו איתכם על קיום ההתחייבות , אך זאת תדעי כאשר תפני לכל אותם גורמים.

      בברכה,

      עו"ד מיקי שיפמן, צוות האתר

      מצדה 7 בני ברק, בסר 4

      טלפון: 03-5758283 מייל: Shifman.law@gmail.com