שימוש בדוא'"ל כראיה בבית המשפט

  • EMAIL חיסיון
    אנה | 30/07/2020 13:49

    שלום!

    בכל מייל של עו''ד רשום

    "המידע הכלול בדואר אלקטרוני זה כפוף לחיסיון עורך- דין לקוח ונועד לשימושו של הנמען הנזכר לעיל בלבד. אם מקבל/ת הודעה זו אינו/ה הנמען, הנני מודיע לך בזה כי כל הפצה, פרסום או העתקה של הודעה זו אסורים בהחלט. "

    1. מידע במייל קשור אלי ואני הנמנעת של מייל  - זה חוקי האם אני אשתמש במידע  כהוכחה    מפני בית משפט/דין בתיק שלי?

    2. עו"ד שני מעביר לי מייל עם הזהרה הנ''ל עם מידע קשור אלי. אני יכולה להשתמש במידה כהוכחה בתיקים שלי?

    תודה

    • שימוש בדוא'"ל כראיה בבית המשפט
      עו"ד אלי מור | 03/08/2020 13:26

      אנה שלום רב

      ככל שאת נמענת של הדוא"ל, אין כל מניעה מלעשות שימוש בדוא"ל כראיה בבית המשפט

      גם את לא נמענת של הדוא"ל, אני לא רואה מניעה מלעשות שימוש במסמך כראיה, כמובן שיש צורך להגיש את המסמך בהתאם לדיני הראיות.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il