בקשה לבדיקה מחדש עקב החמרת מצב של מקבל קצבת נכות (7842)

  • זכאות
    אלונה | 29/07/2020 13:41

    בס\"ד אני נפגעתי עקב עירואה מוחים כ6 פעמים לאחרונה חלה אחמרה במצבי אני מעבד את ההכרה להיתים קרובות ואני נופל על הגב התחתון מקבל גם מכות בפנים אים דם מקות בראש לפני שבע שנים בחודש 10.10213עברתי אירוע מוחי בנוני שלשה שבועות לפני זה בתאריך 20.92013לא הרגשתי את בפלגהשמאלי שלי פינוי אותי לסורוקה ואמרו שאין לי כלום עברתי צילומים אם לא עלו עלהבעייה שזה את חלת אירוע מוחי ושחררו אתי לבית אני גר בבארשבע ותאירך אחרי שלושה שבועות 10.102013היתי באשקלון ולא הרגשתי טוב הרגשתי חולשה כלילית לא הרגשתי את הפלג השמאלי שלי היתפנתי לבית חולים שמה עשו לי בדיקות מקיפות וזהוי שיש ליאירוע מוחי תשפזתי שם במחלקת נרולוגיהלעשרה ימים מישם יפנו אותילשיקום שעיתי שם כחודש וחצי יש לי נכות של 75% רפואית ו46% יציבה מיבטוח לאומי עד היום יש לי קושי באליכה קושי בלהרים דברים נופלים לי דברים מהידיים ומרגיש חולשה כללית רעידות בידיים כתוצאה מהאירוע מוחי שעברתי יש לי קושי בתיפקוד יום יומיביטוח לאומי דחה אותי בשרותים מיחדים השמח אים תעזרו לי בזה בתודה אלון עץ

    • בקשה לבדיקה מחדש עקב החמרת מצב של מקבל קצבת נכות (7842)
      אורנה | 30/07/2020 11:37

       שלום לך,

      על מנת לקבל שירותים מיוחדים לנכים צריכים להיות לפחות 60% נכות.

      ממליצה לעשות החמרה בקצבת הנכות ו
      לצרף את כל המסמכים  התומכים בהחמרה במצבך הרפואי,

      לבקש לדון רק באחוזי הנכות.

      להגיש בקשה לבדיקה מחדש עקב החמרת מצב רפואי של מקבל קצבת נכות (7842)

      תוכל להיעזר ללא עלות ב"יד מכוונת" לתאם פגישה בטלפון המפורט בקישור.

      רופא מומחה יבדוק את המסמכים שתגיש לו עם התביעה להחמרה במצב הרפואי,
      במידת הצורך יתן בידיך מכתב לרופא/ת משפחה להשלמת מסמכים רפואיים ו/או בדיקות נוספות,
      על מנת למקסם את סיכויי התביעה. יתכן והסתפק במסמכים הרפואיים שתציג בפניו.

      מזכירה רפואית תכין עבורך את התיק לביטוח לאומי כולל העתק הנשאר בידיך,

      כולל הכנה בכתב ובע"פ לקראת הוועדה הרפואית.

      בברכת בריאות ובהצלחה!