שאלה לגבי חלוקת רכוש

  • שאלה לגבי חלוקת רכוש
    טל | 27/07/2020 14:34

    שלום,
    לאור כל מיני סיפורים ששמעתי רוצה לברר את זכויותיי למקרה ש..
    לבעלי ולי 3 ילדים קטנים. אנחנו נשואים 10 שנים ושנינו עובדים במשרה מלאה אך בעלי מרוויח יותר ממני. הסיבה המרכזית לכך היא שאני בסוג של ״הולד״ מבחינת קריירה בגלל גידול הילדים, הצורך לאסוף אותם מהגנים מוקדם ולהיות נוכחת בבית עבורם.
    כרגע מעוניינים לקנות בית והסכום לקניית הבית יגיע ממכירת נכס שהוריו הורישו לו ורשום על שמו (טרם הנשואים) ומשכנתא שניקח ביחד.
    רציתי לדעת אם יום אחד נפרד, האם זכויותיו על הבית גדולות משלי מאחר וחלק מהכסף לקניית הבית הגיע מרכוש שקיבל טרם הנשואים?
    האם חלוקת הרכוש באופן כללי נעשית שווה בשווה או לפי הנתון היבש של מי הרוויח יותר לאורך השנים?
    תודה