משכנתא - זוג שבהליכי גירושין

  • חתימות
    חדד | 26/07/2020 16:12

    אני נשוי 20 שנה לפני בערך 6 שנים אבי ז"ל הורה לי לבנות מעל ביתו .את התשלום הראשוני

    לצורך הבנייה והאישורים אבי שילם סך 240.000 ש"ח לאחר זאת המשיכה הבנייה מכספי הצבירה שלנו סך 350.000 ולאחר מכאן רציתי לבקש משכנתה להמשך ולסיומה של הבנייה אך לפי בקשת הבנק נאלצתי להיות בעל זכויות בטאבו . אבי העביר לי זכויות שלו ולאחר מכאן נגשתי לבנק ושם נאמר לי עקב שאתה נשוי ולוקח עם אשתך אזי שהיא גם צריכה להיות בעלת זכויות נגשתי שוב לעורך דיןומכאן לחלוקת הזכות שלי לשניים 25% לכול אחד כיום אני בהליך גירושין מה עלי לעשות בכדי להגן על הנתינה והירושה שאבי הביא לי שהיא נחלת אבות והאםעקב בקשת הבנק לצרף אותה בטאבו ללקיחת ההלוואה מהווה לי בעיה כיום. וגם לאחר בירור טלפוני לגבי החזר ההלוואה היא מתנערת מזה וזה

    • משכנתא - זוג שבהליכי גירושין
      עו"ד אבי זילברפלד | 26/07/2020 17:38

      שלום רב,

      הסיטואציה מורכבת. יתכן וכדאי לך להמתין לגירושין ע"מ שלא תצטרך אותה בתמונה מול הבנק. מציע שתפנה ליעוץ מדוייק בפני עו"ד שיקבל מלוא הפרטים הנדרשים.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il