איך ניתן לבטל צו עיכוב יציאה מהארץ בשל חוב מזונות?

  • צו עיכוב יציאה בגין חוב ישן
    יהודה | 22/07/2020 18:13

    שלום. אני גר בחו"ל הרבה שנים  ומתכונן לבקר בארץ לחתונה של הבן בעוד כמה חודשים.
    הביטוח לאומי הפעיל צו עיכוב יציאה בשביל חוב ישן שנוצר לפני  יותר מעשר שנים בגלל חלק מתשלומי מזונות  שבט"ל שילם  לגרושתי עד לגיל מסויים של הילד. זאת אומרת שאני לא אוכל לחזור הביתה בחו"ל אחרי שאגיע לארץ לזמן קצר. כיון שאין לי אפשרות לשלם את כל הסכום בבד אחד כדי להסיר את צו העיכוב אני אובד עצות מה לעשות. תודה מראש.

    • איך ניתן לבטל צו עיכוב יציאה מהארץ בשל חוב מזונות?
      עו"ד נילי רובינוב | 29/07/2020 09:44

      שלום וברכה, מזל טוב לרגל חתונת בנך! לעניין שאלתך, עליך לפנות לביטוח לאומי ולהסדיר את החוב.. בהצלחה והמון מזל טוב)

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com