חקירה במשטרה עקב סכסוך שכנים

  • סכסוך שכנים
    ליובוב | 22/07/2020 17:27

    שלום,

    יש לשכנה החדשה סכסוך עם ועד הבית . אני וועד בית בבניין. הגיעה דיירת חדשה קנתה דירה בקומה הרבעית(בניין 4 קומות). היא אפילו עוד לא נכנסה לדירה אבל מתחילה לעשות סדר שלה בבניין בלי לשאול את אף אחד. לדוגמא זרקה פח לזבל קטן ליד הדלת כניסה, זרקה את ואזה עם פרחים יבשים לזבל, זרקה את השטיחים בכניסה לתוך הפח , דורשת לעצמה את תפקיד ועד בית ומאיימת על דיירי הבניין בדברים שונים. זלדוגמא בעניין החניות בנוסף יש לי חתול שיורד למעטה, הוא גר אצלי בבית 14 שנה והיא רוצה לגרש גם אותו. אני גרה בבניין 17 שנה (מתוכם 14 שנים אני בתפקיד ועד בית)ומילה לא שמעתי מהשכנים נגדו, אבל היא כמעט דרסה אותו

    צעקה עליי כך שהאנשים זרים ברחוב ציינו לה על ההתנהגות שלה.

    אתמול הזמנתי את המשטרה בשביל לפתור את הסכסוך הזה. היא כנראה גם הזמינה. המשטרה הגיעה ושאלu אותי על הסיטואציה ( השכנה טוענת שזרקתי את החתול שלי עלייה), אמרו לא להתקרב אליה. כעבור כמה שעות התקשרו וזימנו אותי למשטרה למחר (חמישי) ב-10 בבוקר. אני הייתי רוצה לקבל סיועה משפטי כאשר אני אגיע לשם. מה יכול להיות מחיר של ליווי העורך דין בשיחה כזאת?

    תודה,

    • חקירה במשטרה עקב סכסוך שכנים
      עו"ד גיל קראוס | 23/07/2020 15:46

      שלום רב,

      אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל בסופו של דבר השאלה שלך נוגעת לעניין פלילי (חקירה במשטרה) ולא אזרחי.

      לכן אני מציע שתפני את השאלה לפורום פלילי באתר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il