האם ניתן להגיש רק שיק אחד לביצוע מטעמי אגרה?

  • 2 תיקי שטרות
    לורן | 20/07/2020 20:41

    יש לי מספר צ'קים של אותו אדם שחזרו בסך כולל כ30000 שח. אני רוצה לה
    פתוח תיק הוצל"פ מטעמי אגרה רק על מחצית מהצ'קים בשלב זה. אשלם אגרת פתיחה 187 שח. בהמשך אולי אפתח על יתר הצ'קים תיק. האם יש לי נזק או אפילו בהחזר הוצאות כאשר אני בוחר לנהל 2 תיקים במקום תיק אחד ואולי החייב יתלונן שעטלה לו כסף פעם מים להגיש התנגדות וכו?

    • האם ניתן להגיש רק שיק אחד לביצוע מטעמי אגרה?
      עו"ד נילי רובינוב | 29/07/2020 09:42

      שלום וברכה, באפשרותך להגיש לביצוע רק שיק אחד ולאחר מכן להוסיף את השיק השני לתיק ולציין שזה היה משיקולי אגרה. אין צורך לפתוח 2 תיקים.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • שיק
        לורן | 29/07/2020 09:45

        היי תודה. האם בהמשך כשאצרף השיק השני אשלם הפרשים אגרה? האם ניתן בעל עת להוסיף שיק נוסף? מהם התקנות הרלוונטיות או נהלים לעניין צירוף השיק בהמשך?

        • האם בגין הוספת שיק לתיק פתוח תהיה תוספת אגרה?
          עו"ד נילי רובינוב | 29/07/2020 09:59

          שלום וברכה, בוודאי שתהיה השלמה של האגרה לאחר הוספת השיק השני לתיק.

          בברכה,

          נילי רובינוב, עו"ד
          מנהלת פורום פשיטות רגל

          מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
          טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

          • תוכלי לענות ?
            לורן | 29/07/2020 10:02

            תוכלי לענות בקשה על חלקה השני של השאלה?