נזקי רכוש לרכב בתאונה

  • תאונת דרכים בצומת
    דודו | 16/07/2020 10:54

    עשיתי תאונה דרכים עם אישה אחרת בצומת האיצטדיון בנתניה. היא אשמה בתאונה ולא מוכנה להודיע על התאונה לחברת הביטוח שלה. מה אני עושה במצב כזה ואיך אני גורם לחברת הביטוח שלה לשלם?

    • נזקי רכוש לרכב בתאונה
      עו"ד גיל קראוס | 19/07/2020 15:38

      צהריים טובים,

      אם היא איננה מוכנה למסור את הפרטים ולא מוכנה לשלם עבור הנזק, עליך להגיש תביעה נגדה בבית המשפט ושהיא "תשבור את הראש" מול הביטוח.

      אם יש לך ביטוח מקיף, אתה יכול להפעיל את הביטוח ואז לתבוע אותה על ההשתתפות העצמית ששילמת ועל הפסד הנחת היעדר פרמיות.

      אם אין לך ביטוח מקיף, אתה יכול לתקן את הרכב ולתבוע את הנזק ששילמת או לחלופין להמתין עם התיקון ולהגיש נגדה תביעה בבית המשפט כאמור.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il