הטעית וועדת האתיקה - האם עבירה בפני עצמה?

  • מה לעשות שתלונתי תתקבל נגד עורך דין?
    יאיר | 16/07/2020 07:56

    עורך דין הגיש תגובה לתלונה שהגשתי נגדו שבו הוא לקח הודעת פייסבוק שנשלחה במועד X, הסתיר את המועד והציב את זה בעובדה שזה יראה שזה נשלח במועד מוקדם יותר, כלומר לדעתי ניסה להטעות את ועדת האתיקה, מה עליי לעשות שהתלונה לא לא תגנז כמו רוב התלונות שועדת האתיקה לא עושה איתם שום דבר.

    • הטעית וועדת האתיקה - האם עבירה בפני עצמה?
      עו"ד אדם אשכנזי | 16/07/2020 23:38

      היי,

      לא ירדתי לסוף דעתך בכל הנוגע לעובדות, לא ברור כל כך על מה המחלוקת ביניכם ומה מהות התלונה.

      בכל אופן, הטעיה של וועדת האתיקה היא דבר חמור, ואם מוצג ממצא או מסמך, שמוסתר בחלקו בלי סיבה משפטית או חיסיון או איסור אחר בחוק, לצרכי הטעיה, הרי שזהו מעשה חמור, ויכול לעלות בגדר עבירה אתית.

      בהצלחה

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il