כמה זמן לוקח הליך פשיטת רגל

  • כמה זמן
    רון | 15/07/2020 14:44

    כמה זמן הגיוני לפי נסיונך שימשך מאז מוגשת בקשה לפשיטת רגל ועד להפטר ?אין לפושט רגל נכסים . רק קצבת בטוח לאומי שמקבל בקורונה.

    • כמה זמן לוקח הליך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 22/07/2020 10:13

      ההליך יקח כשנה וחצי עד לקבלת תכנית פירעון, שאורכה לפי החוק שלוש שנים.

      סה"כ כ 4.5 שנים.

      אפשר בדרך כלל לשלם את תכנית הפירעון במזומן, ואז ההליך מסתיים לאחר קצת יותר משנה וחצי (הזמן המדוייק זה לפי המועד בו נקבע הדיון - בהתאם ליומנו הפנוי של בית המשפט)

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

      • קטנה
        קטנה | 22/07/2020 15:49

        גם פשיטה קטנה כשאין נכסים? אין הליך קצר?

        • אורך פשיטת רגל קטנה
          עו"ד עומר נירהוד | 23/07/2020 00:42

          פשיטת רגל עד 150 אלף שח תתנהל בהוצלפ, אבל לוחות הזמנים דומים. אי אפשר לקצר

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
          טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

          • תשלום במזומן
            אליהו | 27/07/2020 14:23

            היי

            תשלום במזומן גם סכומים של 70,80 אלף ש"ח לא ירים גבה בשום מקום?