גידול ילדים של אחרים

  • גידול ילדים במשך 22+ שנים שהם מגברים אחרים ללא יד
    עובדיה | 12/07/2020 12:52

    שלום רב.
    ברצוני לברר כיצד אני יכול להיות בטוח שלא גידלתי ילדים של גברים אחרים בזמן שאני בזוגיות עם בת זוגתי שכל נזמן חוזרת ואומרת מניין לי להיות בטוח שהילדים הם שלי ולא של גברים שהייתה איתם עוד שליינו יחד כמה שנים שבמהחכם עברה אין ספור הפלות וגרידות בלי לידע אותי עליהם כלל כנ"ל גם אחרי שנישאנו היו מספר מקרים ששמעתי עליהם מפי אנשים אחרים שגם פגשו אותה וסיפרה להם כל מיני תירוצים שלא היו ולא נבראו מספר חודשים לאחר מכן לפני 7/8שנים תפסתי אותה בוגדת בי עם גיסה של חברתה הכי טובה בהתחלה הכלישה ובהלך השנים היא לא מפסיקה להשמיץ אותי ושהיא לא מצטערת על אף רגע שקימה יחסים אם אחרים נכון לעכשיו פתחה תיק לגרושיין נגדי. שאלתי האם אני יכול לתבוע אותה על גידול הילדים בשקר ובמרמה?

    • גידול ילדים של אחרים
      עו"ד מיקי חשמונאי | 25/07/2020 20:18

      עובדיה שלום,

      צר לי לשמוע על התלאות שנראה כי עברת, בקשר עם זוגתך.

      כל עוד אין הוכחה לכך שהילדים אינם ילדיך, אין למעשה עילה לתביעה כזו, שכן הילדים רשומים במרשם האוכלוסין כילדיך.

      על פי חוק, לא ניתן לערוך במדינת ישראל בדיקת רקמות, ללא אישור ביהמ"ש, אולם אם אתה והאם, יהודים ואתם נשואים, לא תקבל אישור לעריכת הבדיקה, שכן תוצאתה עלולה לגרום לכך שהילדים יוכרזו כ"ממזרים" על פי ההלכה היהודית.

      לכן, כדי לברר מהן האפשרויות העומדות בפניך, רצוי מאוד שתפנה לייעוץ אישי, אצל עו"ד שעוסק בתחום דיני משפחה, בפניו תציג את התמונה המלאה ואת כל העובדות הידועות לך, כדי לנסות לגבש דרך פעולה.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il