ראיות נוספות

  • שאלה דחופה לגבי בדיקה נוספת של הנתבעים בשלב זה
    רונה | 12/07/2020 12:41

    רקע לשאלה:
    תביעה נזיקית בגין נזקי רטיבות שנגרמו לדירתי מדירת השכן שמעליי, מתנהלת בשלום , תצהירים כבר הוגשו עי כל הצדדים ונקבע מועד לדיון הוכחות.
    מומחה מטעם הנתבעים כבר בדק את דירתי והגיש חוו"ד, 2 מומחים מטעמי הגישו חוו"ד, וגם מומחה מטעם בית המשפט בדק והגיש חוו"ד.

    חרף כל שתואר לעיל, קבלתי היום טלפון ממשרד שמאים מטעם הנתבעים שבקשו ממני להגיע לדירתי על מנת להעריך את הנזקים בדירתי.

    שאלתי היא:
    לאור כל שתואר (כאמור הנתבעים כבר בדקו את דירתי ע"י שמאי מטעמם וכבר הגישו חווד ותצהירים וכבר נקבע דיון הוכחות)
    1) האם זה נכון שאני לא חייבת להסכים לבקשת השמאים מטעם הנתבעים לאפשר להם להיכנס לדירתי לביצוע בדיקה שמאית נוספת?
    2) ככל שאני לא חייבת להכניסם לדירתי לבדיקה נוספת, מה עליי לענות להם בעניין? (איזה תשובה להשיב להם ש"תראה טוב"?)

    תודה רבה

    • ראיות נוספות
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 19/07/2020 18:18

      שלום רב,

      ששלב הבאת הראיות הסתיים והתיק קבוע להוכחות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il