התפרצות מחלת נפש עקב תלונת שווא במשטרה

  • התפרצות מחלת נפש עקב תלונת שווא במשטרה-כמה פיצויים
    רני | 08/07/2020 22:58

    הוגשה נגדי לפני כמה שנים תלונת שווא במשטרה, עקב הלחצים הנפשיים בניקוי שמי עד שזה ניסגר תוך כמה חודשים מחוסר אשמה התפרצה אצלי מחלת הסכיזופרניה הפרנואידית וכיום אני מוגדר כנכה נפשית כל ידי הביטוי הלאומי ומקבל קיצבת נכות.

    השאלה שלי זה האם וכמה פיצויים(אם שוה בכלל לתבוע)  אני יקבל אם אני אתבע את מי שעשה לי את זה?

    וכמה שנים יש לי לתבוע עד שיש התישנות על זה?

    בברכה ותודה.

    • התפרצות מחלת נפש עקב תלונת שווא במשטרה
      עו"ד גיל קראוס | 09/07/2020 15:27

      שלום רב,

      קודם כל מבחינת הזמן יש לך 7 שנים מיום היווצרות העילה להגיש תביעה.

      מבחינת הסכומים קשה להעריך בלי להכיר את כל הנסיבות והנתונים המלאים. כל תיק הוא לגופו ואי אפשר להשליך מתיק אחד לאחר.

      אם ניתן להוכיח שמדובר בתלונת שווא שהוגשה בחוסר תום לב וכן ניתן להוכיח את הקשר בין התפרצות המחלה הנפשית ובין תלונת השווא, בהחלט כדאי לבחון הגשת תביעה משפטית.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il