מימוש פס"ד והתיישנות

  • תשלום כתובה
    ordeya | 05/07/2020 09:22

    אשה שזכתה בבימ"ש ב - 3/2015 בתשלום כתובה ועד היום לא קיבלה את התשלום למרות בקשותיה. עד מתי ניתן לדרוש את התשלום והאם יש חוק התיישנות?

    • מימוש פס"ד והתיישנות
      עו"ד מיקי חשמונאי | 10/07/2020 10:37

      שלום רב,

      בעיקרון פס"ד מתיישן כעבור 25 שנה, אולם שיהוי בנקיטת הליכים למימושו, עלול לשמש נגד המשתהה, אשר לא מצא לנכון, במשך שנים, לפעול לקבלת המגיע לו.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

      • תשלום כתובה
        ordeya | 12/07/2020 08:19

        ראשית תודה על התשובה. הפסק דין הוא מבית הדין הרבני ולא מבית משפט האם זה משנה לצורך פניה להוצל"פ? במידה וכן מה עליי לעשות?