צבירת עבר ביטוחי

  • עבר ביטוחי
    איל | 28/06/2020 13:06

    איך בן משפחה(ילד) שנסע ברכב שלי יצבור עבר ביטוחי. , אשר יוכר לצורך הוזלה של פוליסה שירכוש בעתיד על שמו

    • צבירת עבר ביטוחי
      עו"ד גיל קראוס | 13/07/2020 14:28

      שלום רב,

      אין עניין של צבירת עבר ביטוחי לילד. עבר ביטוחי צובר מי שיש לו רישיון נהיגה בפועל.

      אם אין לו רישיון נהיגה עדיין אז הוא לא צובר עבר ביטוחי ואם יש לו רישיון נהיגה אז מבחינת פוליסה חדשה הוא אמור להיחשב כמי שאין לו תאונות או הרשעות קודמות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il