דיון בהליך פשיטת רגל - למה לצפות?

  • דיון בהליך פשיטת רגל - למה לצפות?
    אמירה | 22/06/2020 17:32

    אני נמצאת בהליך פשיטת רגל - חוב סטנדרטי (סביב ה - 100,000 ש"ח), 3 נושים (בנקים). יש לי דיון בקרוב בבית המשפט... אפשר לשאול בבקשה למה לצפות? איך עובד הדיון בדרך כלל - האם המנהל המיוחד מגיע לדיון? מה שואלים / אומרים בדרך כלל, וכמה זמן אורך הדיון? כמו כן האם יש צורך להביא מסמכים כלשהם לדיון מעבר למה שכבר מסרתי למנהל המיוחד בחקירה במשרד שלו? תודה רבה מראש על העזרה...

    • דיון בהליך פשיטת רגל - למה לצפות?
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 22/06/2020 18:11

      אמירה שלום רב,

      אני מבינה שההליך שלך נפתח לאחר כניסתו לתקוף של החוק החדש, וכי התיק אמור להתנהל בלשכת ההוצאה לפועל.

      בטרם מועד הדיון את יכולה לנסות להגיע להסכמות עם המנהל המיוחד ולהגיע לפתחה של לכשת ההוצל"פ עם תוכנית פירעון מוסכמת.

      לשאלתך, המנהל המיוחד אכן מתייצב לדיון.

      ככל שאת לא מגיעה להסכמות כלשהן עם המנהל המיוחד לפני מועד הדיון, צריך לנהל דיון לכל דבר ועניין, לטענות את טענותיך, ולהסביר איך נכנסת לחובות למה את יכולה לשלם סכום מסוים ולא יותר, איזה הוצאות יש לך או לתא המשפחתי שלך, מה הן ההכנסות.

      עצה אישית, תגיעי לדיון עם עורך דין, ההליך יתנהל בצורה הרבה יותר יעילה.

      שיהיה לך המון בהצלחה

      שמחתי לעמוד לשירותך.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il

      • תודה ושאלת המשך
        אמירה | 23/06/2020 06:52

        תודה רבה עורכת דין חיו בוזגלו. אני רק אבהיר שההליך שלי לא חדש, והוא מתנהל בהתאם לפקודת פשיטת הרגל. הדיון יתקיים בבית המשפט המחוזי.

        האם משהו משתנה בתשובה שלך בעקבות זאת?

        תודה לך