עיקול כספים בחשבון שמקורם בהלוואות

  • עיקול כספי הלוואה
    ירון | 21/06/2020 15:06

    1. יש לי חוב מלפני כמה שנים וגובי החוב אולי ירצו לעקל לי את חשבון העו"ש בקרוב.

    לפני כשבוע קיבלתי הלוואות על שמי גם מהבנק וגם מישראכרט. וכרגע הכסף משתי ההלוואות נמצא בעו"ש.

    בנוסף, גם קיבלתי כסף מבן משפחה שלקח הלוואה והעביר אותה לחשבון שלי, וגם כסף זה נמצא בעו"ש.

    2. האם ניתן לעקל לי כספים אלה? הלא אלה לא כספים שלי אלא כספים שנלקחו כהלוואות (שלא הוחזרו עדיין) מבן משפחה וגם מהבנק וגם מישראכרט.

    • עיקול כספים בחשבון שמקורם בהלוואות
      עו"ד אסף מירוז | 23/06/2020 11:53

      שלום ירון.

      אין מניעה מבחינת הנושים לקבל עיקול על כספים אלה, הגם שמקורם בהלוואות.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com