האם יש אחריות לטיפול אורטודנטי?

  • כמה שנים אחרי טיפול אורתודונטי יש אחריות לתוצאות ה
    סיגל | 16/06/2020 09:45

    הבן עשה טיפול אחטודנטי לאחר 4שנים של יישור השיניים הוא סיים את הטיפול עם קיבוע לאחר לאחר בערך שנה וחצי אולי פחות התעקם הקיבוע תוך כדי אכילת תפוח האם הוא צריך להוסיף כסף לתיקון הקיבוע או שיש מחוייבות מינימלית של אחריות לתוצאות הטיפול.. . אני מבינה שהייעוץ שאקבל הוא בחינם אם לא תעדכנו אות

    • האם יש אחריות לטיפול אורטודנטי?
      עו"ד ורד פרי | 16/06/2020 21:52

      שלום סיגל,

      אני מציעה לגשת למרפאה המטפלת ולהציג את המקרה. לדעתי הקיבוע אמור להחזיק יותר משנה וחצי - ולכן הדעת נותנת שהתיקון צריך להיות ללא עלות.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il