נזק בעקבות רשלנות רפואית בביצוע אינפוזיה

  • נמק בשל החדרת מחט
    אילנה זמיר | 06/06/2020 14:49

    לפני כחצי שנה עברתי ניתוח קייסרי .כש עשו לי את האינפוזיה אני הרגשתי ממז לא טוב כמו הילפון כזה זה לקח בערך כמה דקות ולא עזב . אחרי זה הייתי מאושפזת 4 ימים שבהם התלוננתי על כאבים חזקים באינפוזיה כול פעם שחיברו לי איזה חומר לכאבים סבלתי נורא האחות שהיה יום לפני שהשתחררתי הוציע לי את האינפוזיה מרוב שכאב לי ממש . הכאב היה תמיד אבל לפניי חודשיים הוא ממש התחזק שאני צורחת מכאב כש אני מרימה את התינוק שלי . קשה לי להחליף טיטול כי זה מצריך אותי להרים את הטוסיק וזה גורם לי לכאבים חזקים עכשיו שהמצב של הקורונה פחת ניכשתי לרופא משפחה שלי ו סיפרתי לו את הכול הוא שלח אותי לעשות צילום יצא תקין עכשיו אני צריכה לעשות אוטרסאונד . אני לא יוכולה לעשות בדיקות עים קרינה כי אני מניקה זה בעייתי . השאלה שלי היא איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדיי להגיש תביעה . תודה מראש !!!

    • נזק בעקבות רשלנות רפואית בביצוע אינפוזיה
      עו"ד מיכל סטרוגו | 07/06/2020 10:38

      אילנה שלום,

      על מנת להצליח בתביעת רשלנות רפואית יש להוכיח 3 דברים עיקריים:

      1. רשלנות - כי בוצעה פעולה רשלנית במהלך אשפוזך (הכנסה לקויה של האינפוזיה וכיוב')

      2. נזק - נזק גופני שנגרם לך בעקבות אותה פעולה רשלנות

      3. קשר סיבתי בין הנזק שנגרם לפעולה הרשלנית.

      חשוב לציין כי לאור העלויות הגבוהות של הוכחת תביעת רשלנות רפואית (חוות דעת מומחים, אגרת בימ"ש וכיוב') יש לשקול היטב כדאיות הגשת תביעה שכזו שהופכת להיות כדאית ברוב המקרים, רק במצב בו הנזק שנגרם הוא ממשי ובלתי הפיך המקנה לנפגע אחוזי נכות רפואית ופוגעות בצורה כזו או אחרת בתפקודו.

      לכן המלצתי היא, כי תתייעצי עם הרופא שלך ובקש ממנו לערוך ו/או להפנותך לכל הבדיקות הנדרשות לצורך ביסוס והוכחת הנזק שנגרם לך, בין אם מדובר בנמק כפי שאת טוענת או כל נזק אחר, לרבות כזה אשר מהווה פגיעה בתפקודך הגופני.

      בכל מקרה במידה ואת מעוניינת להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית, חשוב לפנות לעורך דין הבקיא ומיומן בתחום הרשלנות הרפואית.

      מאחלת לך בריאות שלמה,

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      אריאל שרון 4 (קומה 8) מגדל השחר, גבעתיים
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com