נתתי הלוואה ולא מחזירים לי

  • הלוואה
    רונית | 03/06/2020 11:09

    היי רציתי להתייעץ לגבי הלוואה שנתתי למכר שהתחייב להחזיר תוך 10 ימים ואני רודפת אחריו כבר כמה חודשים ונראה כי לא מתכוון להחזיר בטענה שאין לו כרגע. יש למיין שיש התכתבויות מתועדות לגבי זה. אשמח לדעת אם ניתן לעשות משהו משפטי כנגד זה תודה

    • נתתי הלוואה ולא מחזירים לי
      עו"ד אבי זילברפלד | 04/06/2020 07:57

      שלום רב,

      בהחלט יש מה לעשות: שלח לו התראה בכתב על הפרת ההסכם ותתריע כי ככל שלא תקבל את הכסף תפעל נגדו משפטית.

      ככל שלא יעזור - הגש תביעה. אם הסכום נמוך - עדיף בבית משפט לתביעות קטנות.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il