האם למרפאת שיניים יש אחריות על ביצוע העבודה?

  • מבנה כתר על שתלים שנפל ונבלע
    רונה | 02/06/2020 11:03

    המרפאה ביצעה לי טיפול של שתלים ועליהם כתר ומבנה. בעלות של 4000 שח.

    לאחר פחות מ 3 חודשים תוך כדי אכילה הכתר נפל לי בתוך הפה ונבלע לי לתוך הגרון.

    המרפאה דורשת ממני לשאת בעלויות החומרים למבנה וכתר חדשים בסך 1500 שח.

    להבנתי, כתר לא אמור ליפול ובודאי לא בתוך זמן קצר כל כך, אם הוא מודבק כראוי. ולא נראה לי שאני אמור לספוג הוצאה כספית כבדה נוספת!!!

    • האם למרפאת שיניים יש אחריות על ביצוע העבודה?
      עו"ד ורד פרי | 10/06/2020 16:16

      שלום רונה,

      את צודקת, ובעצם מתן הטיפול יש גם משום התחייבות לספק כתר שישמש אותך תקופה ממושכת, ובוודאי לא כזה שיפול אחרי 3 חודשים. עם זאת - וכדי לא להישאר ללא שיניים במשך זמן רב - אולי כדאי קודם לדאוג לביצוע מבנה וכתר חדשים, ואחר כך להגיש תביעה כנגד המרפאה על כל ההוצאות, בבית-המשפט לתביעות קטנות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il