איך יודעים אם לרופא שיניים יש ביטוח רפואי?

  • עזרה בתביעת רופא שיניים
    יהודה | 01/06/2020 11:49

    שלום

    עשיתי כתר אצל רופא שיניים .ובגלל שהוא לא עשה את המבנה במקום הנכון נוצר סדק בשן וכן דלקת ,והייתי חייב לעקור את השן .(האבחנה שזו הבעיה נבדקה ע"י מספר רופאים) התייעצתי עם עו"ד והוא אמר לי שיש בעיה שכן הגשת תביעה בבית משפט עולה הרבה כסף ,ולא בטוח שאני יצליח אח"ז לקבל את זה מהרופא .מצד שני הוא ניסה לברר האם לרופא יש ביטוח מקצועי והוא לא הצליח ,כי חברות הביטוח מסרבות לתת מידע. ושאלתי האם לדעתך יש מה לעשות בכזה מקרה והאם יש לך רעיון איך אפשר לוודא האם לרופא יש ביטוח רפואי ?

    בברכה ובתודה

    יהודה

    • איך יודעים אם לרופא שיניים יש ביטוח רפואי?
      עו"ד ורד פרי | 10/06/2020 16:12

      שלום יהודה,

      אני הייתי מנסה לבדוק עם הרופא אם יש לו ביטוח אחריות מקצועי.

      ואם הוא לא עונה ישירות - אפשר לשלוח מכתב דרישה לפיצוי - ולהמתין לראות ממי מקבלים תשובה, אם בכלל. אם יש לו ביטוח אחריות מקצועי - נציג המבטח יענה על מכתב הדרישה.

      בהצלחה,

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il