כן

  • הקלטות וואטצפ והקלטות כלליות
    מיכה | 31/05/2020 20:11

    אהלן
    הגשנו בקשה לקיום צוואה בכתב יד של אמא שלי המנוחה.
    הצוואה נכתבה בכתב ידה ונמצאה בבית על ידי חיפוש שנעשה עם כל האחים.
    עקב כך שהצוואה לא היה תאריך הצוואה עברה בסופו של דבר להחלטת בית המשפט.
    כרגע, שאר האחים טוענים לבית המשפט שלא ידעו שהצוואה קיימת כלל ושהבקשה לקיומה נעשה בסתר.
    יש ברשותי הקלטות מהיום בו חיפשנו בבית את הצוואה בהן מזהים שהאח שהגיש את ההתנגדות קורא אותה וחוזר על המלל.
    בנוסף יש ברשותי הקלטות שהוא שלח לי בוואטצפ בוויכוח שלנו על הצוואה שאיתם ניתן להוכיח כי הוא ידע על הצוואה ועל הבקשה שהגשתי לקיומה.
    האם דברים אלו תופסים בבית משפט וניתן להוכיח איתם שהוא משקר?

    • כן
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/06/2020 16:55

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il